Krav Maga / Self Defence
 • Acasa
 • Krav Maga / Self Defence

Krav Maga / Self Defence

Krav Maga este o formă de autoapărare dezvoltată inițial pentru forțele de apărare israeliene, cunoscută pentru eficiența și aplicabilitatea sa în situații reale de conflict. Aceste cursuri, sub îndrumarea experimentatului instructor Dan Artic, combină tehnicile de Krav Maga cu elemente din Jujitsu și Kali, oferind un sistem complet și versatil de apărare personală.

Structura Cursurilor de Krav Maga cu Dan Artic

Ținută și Echipament:

 • Ținută pentru pregătire: Tricou negru , pantaloni negri.
 • Echipament de protecție: Cască cu grilaj, cochilie, tibiere, mănuși MMA.

Scenarii și Tehnici Realiste de Autoapărare:

 • Tehnici de evitare a confruntării și fazele unui atac.
 • Comunicare verbală și non-verbală în situații de conflict.
 • Principii de bază în securitatea personală.
 • Studiu armelor de impact și apărarea împotriva atacurilor cu cuțit.

Metodologie Modernă de Învățare:

 • Integrarea principiilor pedagogice moderne, potrivite pentru adulți și adolescenți.
 • Focalizare pe autoapărare, dar și pe îmbunătățirea condiției fizice și mentale generale.

Despre Instructorul Dan Artic

 • Instructor cu debut în arte marțiale din 1994 și centură neagră din 2000 în Jujitsu și Shotokan Karate.
 • Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori și reprezentant național al IKMI.
 • Peste 14 ani de experiență în predarea autoapărării, atât în cadrul unor proiecte independente, cât și pentru personalul din sistemul național de ordine publică.

Dan Artic

Contact

Vino la Art Dojo

Self-Defence cu Zacharia Hamzi

Cursuri Specializate

Zacharia Hamzi oferă cursuri specializate pentru femei, cunoscute sub numele de Lady Self Defence, care se concentrează pe tehnici specifice de apărare ce pot fi utilizate în situații de hărțuire sau atac. De asemenea, el conduce sesiuni de Streetfight Self Defence, axate pe tehnici realiste și brutale necesare pentru autoapărare în contexte urbane agresive.

Aceste sesiuni sunt concepute pentru a oferi tehnici specifice și adaptate nevoilor individuale ale fiecărui cursant.

Background și Experiență

Zacharia Hamzi a acumulat o experiență vastă în diverse forme de arte marțiale și sisteme de luptă, inclusiv Krav Maga, Pankration, Kick Box, Aikido și diverse alte forme de luptă stradală. Expertiza sa îi permite să ofere o instruire realistă și practică, axată pe scenarii de confruntare reale și imprevizibile pe care le poate întâlni o persoană în viața de zi cu zi si in ring.

Dacă dorești să afli mai multe despre cursurile oferite sau despre metodele de predare ale lui Zacharia Hamzi, te invit să nr contactezi!

Aikibudo_076

Angajamentul Comunitar

Pe lângă sesiunile de grup, Zacharia Hamzi este dedicat să ofere consultanță și training individualizat, ajutându-i pe cursanți să își dezvolte un plan personalizat de autoapărare, bazat pe nevoile și abilitățile lor specifice.

 • Înscrie-te la un workshop de Lady Self Defence! Învățați tehnici esențiale de protecție personală într-un mediu sigur și susținător.
 • Explorează cursurile de Streetfight Self Defence! Pregătește-te pentru realitățile dure ale luptei stradale cu un expert dedicat.

Filosofia de Predare

Filosofia de predare a lui Hamzi pune un accent deosebit pe prevenția conflictului și pe tehnici de dezescaladare, dar și pe răspunsuri rapide și eficiente în cazul în care confruntarea devine inevitabilă. El învață cursanții să fie conștienți de mediul înconjurător, să interpreteze limbajul corpului și intențiile potențial agresive, și să folosească tehnici de comunicare verbală pentru a evita violența.

Metode de Învățare

Metodele sale de predare includ simulări de atacuri, lucrul cu parteneri, și antrenamente intense fizice și mentale care pregătesc cursanții să răspundă sub presiune. De asemenea, Hamzi încorporează în cursurile sale utilizarea obiectelor de zi cu zi ca instrumente de autoapărare, cultivând astfel creativitatea și adaptabilitatea cursanților.

Tue Thur Fri
19:00
19:00 - 20:30

Self – Defence

19:00 - 20:30

Self – Defence

20:00
20:00 - 21:30

Self – Defence

Contacteaza-ne pe WhatsApp