Kick Boxing

Kick Boxing

Kickboxing-ul este un sport de contact care combină tehnici din box cu cele din arte marțiale precum karate și muay thai. Este un antrenament dinamic și intens, care îmbunătățește atât condiția fizică, cât și abilitățile de autoapărare.

Fundamentul Kickboxing-ului constă în dezvoltarea puterii, vitezei, agilității și preciziei. Practicat atât la nivel competitiv, cât și ca metodă de fitness sau autoapărare, kickboxing-ul este apreciat pentru eficacitatea sa în arderea caloriilor și tonifierea musculaturii.

Kickbox-ul la noi înseamnă mai mult decât un sport; este un stil de viață. Antrenați-vă alături de luptători experimentați, cu rezultate la nivel internațional sub indrumarea antrenorilor nostii cu experienta construita in peste 20 de ani și descoperiți o nouă formă de putere și vigoare. Alăturați-vă claselor noastre de Kickbox pentru a vă îmbunătăți coordonarea, forța și rezistența.

Structura unui antrenament de kickboxing include:

  1. Încălzire: 10-15 minute de jogging, sărituri la coardă sau exerciții de mobilitate pentru a crește ritmul cardiac și a pregăti corpul pentru efort.
  2. Tehnici de bază: 20-30 minute de lucru pe tehnici specifice de pumni și picioare. Aceasta include exersarea loviturilor de bază – jab, cross, hook, uppercut (pentru pumni) și front kick, roundhouse kick, side kick (pentru picioare).
  3. Combinații și strategii de luptă: Practicarea combinațiilor de lovituri în serii, dezvoltând atât puterea de reacție, cât și strategia de luptă.
  4. Lucru cu sacul de box sau cu partenerul: Această secțiune ajută la îmbunătățirea forței și a preciziei, în timp ce oferă feedback direct prin lovirea unui obiect fizic sau prin interacțiunea cu un partener.
  5. Cool down și stretching: 5-10 minute de relaxare și stretching pentru a preveni accidentările și pentru a îmbunătăți flexibilitatea.

Vino la un antrenament gratuit!

Experimentează intensitatea și dinamica unui antrenament de kickboxing! Nu ezita sa ne suni pentru programare !

Alătură-te comunității noastre!

Vrei să fii parte dintr-o comunitate energică și susținătoare? Înscrie-te la clubul nostru de kickboxing și împreună vom atinge noi culmi în fitness și autoapărare.

Programează o sesiune personalizată!

Dacă preferi o abordare mai personalizată, oferim antrenamente individuale adaptate obiectivelor și nevoilor tale.

Mon Wed Fri
8:00pm
8:00pm - 10:00pm

Kick-Box

8:00pm - 10:00pm

Kick-Box

8:00pm - 10:00pm

Kick-Box

Contacteaza-ne pe WhatsApp