Despre noi

Calea războinicului a fost prost înțeleasă. Ea nu înseamnă să omori sau să distrugi pe alții. Cei care se întrec și încearcă să-și dovedească superioritatea fac o greșeală teribilă. A lovi, a răni sau a distruge sunt cele mai rele lucruri pe care le poate face o ființă umană. Adevărata cale a războinicului este prevenirea acestui măcel, este Arta Păcii, puterea iubirii.

O Sensei, Morihei Ueshiba - Fondator Aikido

Beneficii Aikido

Studiul Aikido este unul complex, care cere implicarea unei persoane in intregime, ca intreg, mental si fizic.

Instructori

Instructorii nostrii au adunat impreuna pana in 2017 experienta de peste 100 de ani de arte martiale.

Evenimente

Alaturi de noi vei petrece clipe de neuitat in stagii de pregatire, cantonamente dar si distractie cat cuprinde.

Afilieri - FRAA

Clubul sportiv Aikibudo face parte din Fundatia Romana de Aikido Aikikai.

Afilieri - FRA

Clubul sportiv Aikibudo face parte din Federatia Romana de Aikido

Scopul final al Aikido-ului este transformarea personală. Obiectivul său este crearea ființelor umane integrate care sunt capabile să-și dovedească din plin înțelepciunea și capacitatea de a rezolva orice problemă.

 Aikido nu are ca scop lovirea oponenților cu pumnul sau cu piciorul ci mai degrabă folosirea energiei atacatorilor pentru a obține controlul asupra lor prin imobilizare sau pentru a-i proiecta la distanță. Aikido-ul pune accent pe mișcare și pe dinamica posturii.

În funcție de orientarea personală, practicanții vor găsi în Aikido o tehnică eficientă de auto-apărare, o cale de iluminare spirituală, sau o modalitate de obținere a sănătătii fizice sau a păcii minții.

Cum ne contactati?

Parteneri