search back preload
header-test

Bataus sau luptator ?

( 22 Voturi ) 

O foarte mare parte din zi am activitati care nu consuma energie. Cred ca din acesta cauza asta sunt un baiat agitat si putin cam nervos. De exemplu cand stau pe scaun dau tot timpul din picior. Am descoperit inca de la gradinita ca bataia cu baietii mai consuma din energia pe care o am. Toti i-mi ziceau ca nu e bine, dar eu tot ma bateam pentru ca asa ma mai racoream.

Acum 2 ani am fost foarte fericit cand am aflat vestea ca tata ma va duce la arte martiale, la ceva ce se numea Aikido Aikikai. Nu stiam prea bine ce inseamna si nici nu ma prea interesa. Important era ca urma sa mai consum din energie.

AddThis Social Bookmark Button

Citeşte mai departe...

Intr-o dimineata

( 187 Voturi ) 

IarinaUff!... E din nou dimineata. Iarasi trag mami cu tati de mine sa ma trezesc si sa merg la gradi. Incet, incet, mai de voie, mai de nevoie, ma pun pe picioare si merg la baie. Totusi, dupa ce m-am spalat zdravan cu apa rece si in timp ce savuram un sandwich crocantel-crocantel facut de tati, mi-am dat seama ca ziua de astazi a inceput bine. Ma uit pe fereastra si vad razele soarelui jucandu-se de-a v-ati ascunselea cu mine. Ha, ha: l-am vazut, este dupa norisorul acela in forma de cal inaripat. Cred ca in sfarsit a venit primavara.

AddThis Social Bookmark Button

Citeşte mai departe...

Stagiul de primavara

( 178 Voturi ) 

victor2A venit primavara, cel putin asa scrie in calendar caci afara e cam frig. In acesta primavara mi se va intampla un lucru deosebit: o sa merg in Poiana Brasov in stagiu de pregatire cu scoala de aikido. Este prima oara cand plec intr-o excursie fara parinti si asta este foarte .... tare. In stagiul de pregatire ma astept sa facem expeditii in padure, sa ne distram, sa ne jucam dar si sa facem antrenamente de aikido.

AddThis Social Bookmark Button

Citeşte mai departe...

Primavara Aikido Aikikai

( 12 Voturi ) 

MateiPentru mine, AIKIDO AIKIKAI , este precum primavara pentru sufletul meu . Acest sport, dar si Sensei Mitu sunt o revelatie pentru mine. Ma simt mai bun, mai puternic si mai curajos!

Sunt fericit ca , in sfarsit , am gasit, la 8 ani, aceasta arta martiala care ma atrage. I-am spus si mamei mele, ca dorinta mea cea mai mare este sa ma duc la antrenament, in fiecare zi. Nu sunt printre cei mai puternici baieti din lume, dar Aikido, prin Sensei Mitu, pe care il iubesc si il admir, mi-a dat incredere in mine.

Domo Arigato!

Matei Severin

AddThis Social Bookmark Button

Primavara

( 73 Voturi ) 

Ma numesc Alexandra si fac aikido de 1 an de zile, adica din primavara anului trecut, 

Alexandra

din aprilie la clubul de Aikido-Aikikai al lui sensei Nicolae  Mitu. Aici am aflat de la sensei ( printre multe alte lucruri interesante ) ca tot in aprilie, mai exact pe 26, se comemoreaza 43 de ani de la moartea lui O-sensei, intemeietorul artei aikido.

Imi place foarte mult la aikido, imi da incredere in mine, ma face sa fiu mai atenta in jur, sa fiu mai responsabila. Aikido este pentru mine ca o revelatie pentru ca am realizat cat de bine ma simt fizic si psihic, in sala.

Alexandra Pata

AddThis Social Bookmark Button

S5 Box

Vă puteți conecta folosind un cont local sau contul Facebook asociat.